ÁLTALÁNOS
MUNKAHELYI
KOMMUNIKÁCIÓ

Külföldi kollégákkal kell dolgoznod? Rendszeresen telefonkonferenciákon kell részt venned? Ki kell utaznod külföldi megbeszélésekre, bemutatókra? Nemzetközi nyelvvizsgát kell letenned? Külföldre akarsz menni dolgozni? Mi segítünk!

Mit értünk általános, üzleti munkahelyi kommunikáción?

A tanórákon olyan szituációkban tanuljátok meg a nyelvet, amibe a mindennapi irodai, vagy irodán kívüli munka során kerültök. Megbeszélések, e-mail írások, üzleti utak, ajánlatkérések, tárgyalások, bemutatók, kiállítások, prezentációk, telefonkonferenciák, üzleti ebédek stb.
Ettől nem fogsz profin ruhát venni a plázában, vagy húst a hentesnél, viszont profi módon fogsz kommunikálni vállalkozásodban, munkahelyeden.
Rögtön készpénzre váltod a tudásodat, már aznap tudod használni, amit az óráinkon begyakoroltál.

Általános munkahelyi üzleti kommunikációs képzéseink gerincét a legfrissebb munkahelyi kommunikációra épülő üzleti kurzuskönyvek adják, melyeket kiegészítünk egyedi anyagokkal. Ez a tanfolyam-típus kezdő szinttől egészen mesterszintig igénybe vehető, csoportok és egyéni hallgatók számára egyaránt, heti (min.) 2*2 órás felállásban. Rendkívül hatásos azon hallgatók számára, akik széleskörű, alapos és hosszútávon is szinten tartható nyelvtudásra kívánnak szert tenni..

CÉGES

NYELV-

TANFOLYAMOK

5 NYELVEN

 

7 ok amiért érdemes a Business Class-t választanod

1. a lényeget tanítjuk, hogy gyors sikerélményhez juss, és elérd céljaidat
2. komplett HR szolgáltatást nyújtunk, minden szervezést, üzemeltetést leveszünk a cégek válláról
3. ki vagyunk élezve a legjobbra, így olyan könyveket, videókat, és üzleti tréning anyagokat használunk, amikhez egy lakossági tömegnyelviskolától vagy egy standard angoltanártól sohasem kapsz meg
4. önbizalmat építünk, hogy magabiztosabb legyél mikor kommunikálsz
5. inspirálunk és feltöltünk, hogy a nyelvtanulás egy értékteremtő időbefektetés legyen, ami még szórakoztat is
6. megbízhatóak vagyunk, 20 éve ezt csináljuk (!), mindig megújulva
7. jelszavunk a minőség és a profizmus, kérdezd meg a hallgatóinkat erről

Kérjük, add meg adataid és 2 órán belül visszahívunk!