ONLINE
VIRTUÁLIS
TANTERMI
KÉPZÉSEK

Több telephelyen dolgozó kollégákat kell összeszervezni egy csoportba?
Sokat utazol, ezért térben és időben nem tudsz személyesen megjelenni a tanórákon? A beszédkészség és a hallás utáni megértés a fő prioritás? Mi segítünk!

Mi abban hiszünk, hogy élő oktatóval sokkal hatékonyabban lehet tanulni. Az elérhető ingyenes online oktató megoldások sok szempontból korlátozottak. Rengetegen keresik, sokan ki is próbálják őket (hisz ingyenes), azonban az elmúlt 10 év (mióta ezek a felületek rendelkezésre állnak) bebizonyította, hogy nem forradalmasítják a nyelvoktatást. Komoly szinten senkit sem tanítanak meg idegen nyelven beszélni.
Ma még sem a megoldások funkciói, sem a mesterséges intelligencia, sem az emberi psziché nem tart ott, hogy a nyelvtanulás folyamatosan magas szinten, hatékonyan, és a hallgatói motiváltságot fenntartva oktató nélkül eredményesen megvalósuljon.


Ugyanakkor azt is tudomásul kell venni, hogy az internet mindent behálózó megoldásai, és a változó, rohanó világunk megköveteli, hogy új eszközöket vessenek be a képző cégek is.
Ezért vezettünk be virtuális osztálytermi alkalmazást. Nem Skype, Hangouts, stb alkalmazásokat használunk oktatásra, mert ezeket a remek alkalmazásokat nem célzottan nyelvoktatásra találták ki. Funkcionalitásukat tekintve sok olyan dolgot nem tudnak, amit egy profi oktatási platform meg igen.


Ezért ajánljuk a Business Class virtuális tantermét.
A hallgatóknak csak egy internet elérésre van szüksége, és egy internetes böngésző programra.
A többit mi biztosítjuk.
Gyakorlatilag valamennyi képzésünket biztosítani tudjuk virtuális osztálytermünkben, egyéni és csoportos formában is. (1 csoport max. 6 fő)
Gyertek, lépjetek be, és próbáljátok ki milyen a 21. században tanulni!

Csúcstechnológiás virtuális termünkben, élő óra keretében tanulhatsz bárhonnan, bármikor.

7 ok amiért érdemes a Business Class-t választanod

1. a lényeget tanítjuk, hogy gyors sikerélményhez juss, és elérd céljaidat
2. komplett HR szolgáltatást nyújtunk, minden szervezést, üzemeltetést leveszünk a cégek válláról
3. ki vagyunk élezve a legjobbra, így olyan könyveket, videókat, és üzleti tréning anyagokat használunk, amikhez egy lakossági tömegnyelviskolától vagy egy standard angoltanártól sohasem kapsz meg
4. önbizalmat építünk, hogy magabiztosabb legyél mikor kommunikálsz
5. inspirálunk és feltöltünk, hogy a nyelvtanulás egy értékteremtő időbefektetés legyen, ami még szórakoztat is
6. megbízhatóak vagyunk, 20 éve ezt csináljuk (!), mindig megújulva
7. jelszavunk a minőség és a profizmus, kérdezd meg a hallgatóinkat erről

Kérjük, add meg adataid és 2 órán belül visszahívunk!