VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

…hogy jobban megismerjetek.

Eddigi ügyfeleink véleménye nem tesz minket elbizakodottá, de tudjuk, hogy az ő üzleti sikereik elérésében kicsit nekünk is részünk volt.

„Rugalmasság, körültekintőség, professzionalizmus, az órákon jó hangulat, igényekhez alkalmazkodó”
Az óra hangulata kiváló, köszönhető a vezetők intézkedésének és az emberileg leginkább velünk kompatibilis tanár kiválasztásának.
Nem esik nehezemre reggel felkelni és fél 8-kor elkezdeni az órákat.”
(E. Beáta, Smartfront)

„Az anyanyelvi oktatóknak köszönhetően nagyon sokat fejlődött a kiejtésem. Számos angol szóról derült ki a tanórák során, hogy évek óta hibás kiejtéssel használtam őket.”
(Sz. Péter, Logmein)

„Ajánlani tudom mindenkinek, aki kellemes légkörben, magas szakmai felkészültségű tanárokkal, hatékonyan szeretné angol tudását fejleszteni.”
(Sz. László, Eximbank)

 

“Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy a Business Class egy végtelenül ügyfélorientált cég, ahol ténylegesen figyelembe veszik, mi a partner, ügyfél, tanuló elképzelése, kívánsága, elvárása. Az oktatók törekednek ennek megfelelni, miközben nagyon elkötelezettek a minőségi oktatás iránt és hogy valóban minden tanóra érdekes és hasznos legyen. Amennyiben ez a szándék a másik oldalról is megvan, garantált a fejlődés.”
(R. Ádám, Pappas Autó)

 

„Személyre szabott, magas színvonalú, jól szervezett. A Business-Class nyelviskola egy olyan hely, ahol nagy figyelmet fordítanak a hallgatók észrevételeire, igényeire, így tudásszinttől függetlenül, mindenki a számára leghasznosabb fejlődési lehetőséget kapja.
Életszerű példákon keresztül tanuljuk meg hogyan viselkedjünk és szólaljunk meg üzleti szituációkban. Az oktatók egyénisége, lelkesedése és humora pedig élvezetessé teszi a nehezebb nyelvtani leckéket is. Az órák a hétköznapi pörgésben szinte kikapcsolódásnak tűnnek, a korai kezdés ellenére mindig jó hangulatban telnek, szinte észrevétlenül ragad ránk a tudás. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy kollégái profi körülmények között fejlesszék nyelvtudásukat, ráadásul még élvezzék is a ráfordított időt! J”

(Rexfilm, HR)

„Iskolás koromban utáltam angolra járni, mindig kötelező rossznak éreztem. A Business Class órái viszont érdekesek, felnyitják a szemem a dolgok értelmére ezért nagyon hasznos órákon vehetek részt! Az órák könnyedek, szórakoztatóak, nem érzem azt a feszültséget amit annak idején az iskolapadban. Az iskola vezetősége barátságos, segítőkész, rendszeres visszajelzést kérnek és adnak ami azt gondolom egy fair hozzáállás, pláne hogy figyelembe is veszik a visszajelzéseket!”
(V. Vivien, DHL)

„Rendkívül örülök, hogy részt tudok venni a Business Class nyelvi képzésén, hiszen nagyban hozzájárul szakmai fejlődésemhez és előmenetelemhez.
Az órák mindig jó hangulatban telnek és az oktatók maximálisan szem előtt tartják az igényeinket.”
(B. László, DHL)

„2006-ban olyan céget kerestünk, akikre teljesen rábízhatjuk kollégáink nyelvi fejlesztését Budapesten és Szegeden. Rugalmasság, szakmai háttér, tapasztalt magyar és anyanyelvi oktatók, változó létszámú és tudásszintű csoportok kezelése, egyedi kérések teljesítése, munkaidőn belüli és kívüli tanórák biztosítása, modulzárók, statisztikák vezetése. A Business Class minden kívánságunkat maximálisan teljesíti azóta is, így csak ajánlani tudjuk őket…„
(HR, Logmein)

„A Business Class kiemelkedik az átlagos nyelviskolák közül, ügyfeleihez való hozzáállása, folyamatos fejlődése, az elérhető eredmények és képzettségek mind-mind igen hatékonyan és professzionálisan működő intézményről adnak tanúbizonyságot. A képzés stabilan magas színvonalának köszönhetően a kapott szolgáltatás valóban business class! ????”
(T. Péter, DHL)

 

„Munkavállalóink idegennyelv-ismerete a társaság tevékenységi köréből fakadóan kiemelt figyelemmel fejlesztett, gondozott kompetencia. Kollégáink képzése során elengedhetetlen, hogy az általános gazdasági nyelv mellett a profil-specikfikus banki szaknyelv oktatás is biztosított legyen, illetve a tartalomhoz, a mindenkori üzleti igényekhez igazított lebonyolítás, szervezés, és képzési forma párosuljon. Más szóval többször is igyekeztünk lehetetlen kihívás elé állítani a Business-Classt, mindhiába.. Rugalmasságukkal, ügyfél és megoldás-orientáltságukkal az elvárt oktatási minőségen túl is értéket képvisel a szolgáltató. Örömmel tartjuk számon hosszú távú szakmai partnereink között munkatársaikat!”
(HR Eximbank)