CSATLAKOZZ
HOZZÁNK

Taníts saját virtuális osztálytermünkben otthonról!

Folyamatos online képzések!

Ha unod az ügyfelek felhajtását, az utolsó percben lemondott kifizetetlen órákat, az állandóan kifutó csoportokat, a személytelen szervezési folyamatokat, és egy korrekt, jó szakmai közösségre is vágysz, akkor a Business Class-nál a helyed!

Jelenleg a következő kurzusokra keresünk kollégákat:

  1. Folyamatosan induló online képzéseinkhez, ki sem kell otthonról mozdulnod.
  2. Az Árpád hídhoz közel 7 új csoport keresi álom tanárát a 3. kerületben, heti 4 reggelen 7:30-9:00-ig és 4 délután 16:30-18:00-ig és 17:30-19:00-ig
  3. A Móricz Zsigmond körtér közelében is van új induló csoportunk
  4. Az Epreserdő utcai villamosmegállónál van egy szuper egyedi tematikájú, csemegének számító képzésünk
  5. A Lehet térnél kedden és csütörtökön 7:45-8:45, és szerda reggel 7-8-ig, valamint hétfő délután 17:00-18:30-ig vannak csoportjaink
  6. A Westend környékén szerdánként 16:30-18:00-ig van egy szuper haladó csoportunk
  7.  A reptérre is keresünk oktatót pénteki órákra, melyek 10:15-11:45-ig és 12:00-13:30-ig blokkban vannak. B1 és C1+ szinteken tanul a két csoport.
  8.  Zuglóban, a 11. kerületben és a 3. kerületben vannak felmérés alatt leendő csoportjaink, melyek közt lesz speciális egyedi tematikájú képzés is.

 

Jelentkezz most, és egy kávé mellett megbeszéljük a részleteket!

Az anyagiak…

Mindenki számára versenyképes óradíjakat biztosítunk, ha a megfelelő szakmai követelményeknek megfelelsz, akkor munkádat 3800 és 12 000 forint közti óradíjjal díjazzuk képzéstípustól függően.
Heti 20 órát tudunk garantálni 2 hét elteltével, de akár 35-40 órát is tarthatsz nálunk hetente.
Minél többet dolgozol nálunk, annál jobb, de nincs kifogásunk az ellen sem, ha kezdetnek csak1-2 csoportot vállalsz. mert máshol is dolgozol. Fokozatosan is megtöltheted a Business Class-os órarended. 😊

 

Jelentkezz most, és egy kávé mellett megbeszéljük a részleteket!

Hogy dolgozunk.…

Minden oktatónknak megkeressük a számára ideális, hosszútávú csoportokat (határozatlan idejű képzéseink vannak), melyek illeszkednek az órarendjébe és a helyszínek is elfogadhatók számára. Figyelembe vesszük, hogy ki milyen szinttel, képzéstípussal dolgozik a legszívesebben, leghatékonyabban és mit akar még kipróbálni.

 

Amit még ajánlunk…

Workshopjainkat oktatóink kérései és igényfelmérések alapján készítjük, tartjuk. Ezenkívül támogatjuk oktatóink külsős képzéseken való részvételét is.

Könyvtárunkban fellelhető a legtöbb modern kurzuskönyv és sok új módszertani kiadvány is. Oktatóink DVD és egyéb video anyagokból is válogathatnak.

A mi Ügyfeleink a legjobbak! Ismert hazai, nemzetközi cégek, startup-ok. Kényelmes, jól felszerelt tárgyalónkban tanítunk, sokszor a legmodernebb belvárosi irodaházakban. Hallgatóink lelkesek és céltudatosok, ami feltöltő élmény a szakmában.

 

The BC központi iroda…

Mi a Business Classnál nagyra értékeljük oktatói karunkat. Jól felszerelt professzionális irodánkban lehet böngészni a neten és könyvtárban, készülni és nyomtatni a tanári munkaállomásnál, és rendszeres konzultációs lehetőséget is biztosítunk oktatóink számára.

Adminisztratív feladatainkat kényelmesen otthonról online is végezhetjük az egyedülálló ügyviteli rendszerünknek köszönhetően. Elektronikus elszámolás biztosítunk minden hó végén, és befogadunk e-számlát is, hogy az elszámolás minél gördülékenyebb legyen számotokra.

Csatlakozz hozzánk, ha tanárnak születtél (friss diplomásként, vagy tapasztalt rókaként) és cserébe lesz egy partnered, aki odafigyel Rád!

Küldd el adataidat, és kezdődjön a Business Class élmény!

 

Jelentkezz most, és egy kávé mellett megbeszéljük a részleteket!